Počas letných prázdnin v roku 2023 prebehla rekonštrukcia a renovácia priestorov učebne A7.04, ktorú v spolupráci s Oddelním prevádzky a investícií EU v Bratislave realizovala spoločnosť KPMG Slovensko spol. s r. o.. 

Vynovením a zútulnením priestorov získala miestnosť komfortnejší vzhľad, čo oceňujú najmä študenti, ktorí majú v miestnosti výučbu. Okrem renovácie priestorov vybavila spoločnosť KPMG Slovensko miestnosť aj výpočtovou technikou, ktorú študenti používajú pri výučbe viacerých predmetov.

Sme radi, že poskytnutím materiálnej pomoci spolupráca s KPMG Slovensko neskončila, ale naopak pokračuje a v priebehu mesiacov marec a apríl sa nám podarilo zorganizovať dve školenia práce v Exceli, jedno pre zamestnancov Fakulty hospodárskej informatiky EU v Bratislave a druhé pre študentov našej fakulty, ktoré zabezpečil Ing. Ákos Černák, bývalý absolvent našej univerzity, v súčasnosti Team leader v Share Service Center v KPMG Slovensko.

Školenie bolo zamerané na základné funkcionality, ale aj pokročilejšiu prácu v Exceli, ktorú zamestnanci využijú pri svojej práci a študenti pri písaní záverečných prác.

V tejto súvislosti chceme vysloviť spoločnosti KPMG Slovensko veľké poďakovanie a veríme, že naša spolupráca bude pokračovať aj naďalej.