Výber PVP a VP (na LS 2023/2024) sa uskutoční od 15.11.2023 (streda) od 8,00 hod. do 16.11.2023 (štvrtok) do 24:00 prostredníctvom AIS

Študenti si vyberajú PVP iba z uvedených predmetov určených pre št. program, ktorý navštevujú. Každý študent si musí vybrať počet PVP a VP predmetov, ktorý mu podľa jeho študijného programu prislúcha na letný semester. Predmety budú otvorené pri nahlásenom počte min 15 študentov. Ak sa na predmet neprihlási dostatočný počet študentov, študenti budú preradení na iný povinne voliteľný predmet, kde táto podmienka je splnená. Výberové predmety sú odporúčané. Výberový predmet univerzity je ktorýkoľvek predmet EU a v prípade výberu je nutné dohodnúť si účasť na ňom na príslušnej katedre, ktorá ho poskytuje. V prípade odporúčaných výberových predmetov si netreba nič dohodnúť, tam je vytvorená dostatočná kapacita.

Dodatočné zmeny PVP nebudú za žiadnych okolností možné.

 

PONUKA POVINNE VOLITEĽNÝCH PREDMETOV A VÝBEROVÝCH PREDMETOV NA AKADEMICKÝ ROK 2023/2024 LETNÝ SEMESTER

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.