Milé študentky, milí študenti,

dovoľte mi dať do Vašej pozornosti možnosti stáže pre študentov a študentky slovenských vysokých škôl v Styčnej kancelárii SR pre výskum a vývoj v Bruseli (SLORD). Budeme veľmi radi, ak túto ponuku rozšírite pomedzi svojich študentov.

Aktuálne je otvorené výberové konanie pre stážistov s nástupom od 1. septembra 2024, do ktorého je možno podávať prihlášky do 15. apríla 2024.

Stáž je určená študentom s ukončeným 1. stupňom vysokoškolského vzdelania, ktorí majú aktívnu znalosť anglického jazyka a záujem o európsku politiku, programy a nástroje v oblasti vedy, výskumu a inovácií. Okrem študentov 2. stupňa vysokoškolského štúdia je stáž vhodná aj pre absolventov. Pre získanie grantu Erasmus+ je potrebné stáž realizovať do 12 mesiacov od ukončenia štúdia.

Stáž je 4-mesačná (1. september – 31. december 2024) a k dispozícii sú 1-2 pozície na tento akademický polrok. Stáž je takisto finančne odmeňovaná (Erasmus+ grant a príspevok CVTI SR) sumou vo výške približne 900€ mesačne.

poster študentské stáže september 2024

poster študentské stáže september 2024 2

In order to promote positive awareness and promote organized public events, the University of Economics in Bratislava produces visual and audio recordings and publishes them on its website. In case of reservations to the published video and audio recordings, please make these reservations in writing to the following e-mail address: . Complete information on personal data processing here.