Fakulta hospodárskej informatiky EU v Bratislave sa aj v tomto roku zapojila do 12. ročníka projektu MiniErasmus, ktorý zastrešuje organizácia Budúca generácia Európy, o. z. (Future Generation Europe). 

Cieľom projektu je priblížiť študenom stredných škôl realitu vysokoškolského štúdia na nimi vybranej fakulte, s cieľom pomôcť im týmto pri výbere ich ďalšieho zamerania a ich kariérnej cesty. Účelom projektu je najmä umožniť stredoškolákom spoznať priestory fakulty a zúčastniť sa na vyučovaní. 

Našu fakultu navštívilo v dňoch 20. 11. 2023 - 22. 11. 2023 šesť študentov stredných škôl z celého Slovenska, ktorí sa zúčastnili prednášok a cvičení ponúkaných študentom našich študijných programov. Okrem povinnej účasti na cvičeniach a prednáškach absolvovali stredoškoláci aj stretnutie s vedenim fakulty, so študijnou referentkou zastrešujúcou prijímacie konanie, a strávili podnetné chvíle s tútormi (študentmi FHI), ktorí sa im venovali počas ich pobytu na fakulte. 

Veríme, že čas strávený na našej fakulte bol pre študentov prínosný a pomohol im pri rozhodovaní sa o budúcom štúdiu. Študentom FHI - tútorom ďakujeme za starostlivosť o záujemcov o štúdium u nás a za príkladnú prezentáciu fakulty.