Milé kolegyne, milí kolegovia,

milé študentky, milí študenti,

naša fakulta sa pripája k iniciatíve „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?“, ktorá sa koná na Slovensku už šiestykrát.

Cieľom akcie je potešiť cez Vianoce seniorov po celom Slovensku darčekom, ktorý zahreje pri srdci nielen ich, ale aj Vás. Naplňte krabicu od topánok maličkosťami, ktoré potešia osamelých seniorov. Často je to jediný darček, ktorý dostanú, preto do krabice nezabudnite vložiť aj kúsok svojho srdca.  

Krabička by mala obsahovať z každého trošku: niečo sladké (sladkosti, kekse, medovníčky), niečo teplé (káva, ovocný čaj, cappuccino), niečo na zábavu (krížovky, knižka), niečo slané (tyčinky, praclíky), niečo mäkké (ponožky, šál, rukavice, čiapka), niečo zo srdca (šálka, soška anjelika, vianočná dekorácia, ručne vyrobená pohľadnica), niečo voňavé (sprchový gél, telové mlieko, krém na ruky). 

Krabice je potrebné obaliť vianočným papierom – vrchnú a spodnú časť samostatne a orientovať ju buď na babičku (dámske veci), alebo deduška (pánske veci). 

Krabice môžete nosiť buď do zasadačky dekana (miestnosť D7.08), alebo do miestnosti Študentského parlamentu FHI (miestnosť A8.09) v termíne od utorka 21. 11. 2023 do štvrtku 30. 11. 2023. 

Vopred ďakujeme za každú maličkosť, ktorú prinesiete a veríme, že aj vďaka Vašej pomoci pripravíme seniorom krajšie a veselšie Vianoce. 

Študentský parlament FHI a vedenie FHI 

img 20231120 141023 863

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.