Odovzdávanie certifikátov SAS

Dňa 6. marca 2019 programová manažérka SAS Global Academic Mgr. Katarína Krausová odovzdala študentom študijných programov Štatistické metódy v ekonómii a Aktuárstvo certifikáty od spoločnosti SAS Slovakia.

 

Ocenení boli študenti, ktorí v letnom semestri 2017/2018 a/alebo v zimnom semestri 2018/2019 dosiahli vynikajúce výsledky z predmetov Viacrozmerné štatistické metódy (vyučujúca: doc. Ing. Mária Vojtková, PhD.), Hĺbková analýza údajov (vyučujúca: doc. RNDr. Viera Labudová, PhD.), Regresná a korelačná analýza (vyučujúci: doc. Mgr. Erik Šoltés, PhD.) a Programovanie v SAS-e (vyučujúci: Ing. Ondrej Dúžik, PhD.). Pedagógovia z Katedry štatistiky Fakulty hospodárskej informatiky na uvedených predmetoch využívajú tieto produkty spoločnosti SAS: SAS Base, SAS Enterprise Guide, SAS Enterprise Miner a SAS JMP.

 

FHI certifikaty 1

FHI certifikaty 2

Ekonomická univerzita v Bratislave za účelom šírenia pozitívneho povedomia a propagácie organizovaných verejných akcií, vyhotovuje obrazové a zvukové záznamy, ktoré zverejňuje na svojej webovej stránke. V prípade výhrad k zverejneným obrazovým a zvukovým záznamom si uplatňujte tieto výhrady písomne na e-mail: . Kompletné informácie k spracúvaniu osobných údajov tu.